Hoe werkt het?


MiemsHeeft u nog leuke, mooie of aparte spullen in huis die de moeite van het verkopen waard zijn? Kom dan vooral langs bij Miem’s 2nd-Hand! Wij beoordelen uw spullen zorgvuldig aan de balie tijdens de inname uren op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur.

Omdat wij natuurlijk de beste spullen in onze winkel willen verkopen, zijn er enkele regels verbonden aan de inname van spullen.
Allereerst willen wij dat de kleding er nog op zijn best uit ziet (dus uw klusbroek, mag thuis blijven). Bij de inbreng van kleding vragen wij u de kleding gewassen en gestreken af te geven. Per maand, mogen er 20 stuks ingebracht worden, waaronder één jas. Schoenen en sieraden tellen wij hierbij niet mee; gelukkig maar dames!

DSC00231
Miem’s probeert de kwaliteit van kleding in de winkel wat hoger en interessanter te houden en heeft daarom meer aan de betere merken.
Uw ingebrachte kleding blijft 6 tot 8 weken in de winkel hangen, waarna het vervolgens naar het Missiehuis in Volendam gaat. Als de kleding zoals gehoopt, gewoon verkocht wordt, krijgt u 40 procent van de opbrengst.

Naast kleding zijn wij ook gek op antiek en curiosa! Het is altijd wel handig om vooraf even te bellen, want de ruimte in de winkel is soms beperkt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s